Gyakori kérdések a neon feliratokkal kapcsolatban

Milyen színek állnak rendelkezésre?

Jelenleg 7 állandó színünk van – piros, kék, zöld, pink, narancssárga, citromsárga és fehér.

Van minimális méret, ami alatt nem rendelhetek?

Általában minimum 10 cm betűmagasságtól szoktunk dolgozni, mivel azt tapasztaltuk, hogy a betűk ettől a mérettől néznek ki igazán jól. Bizonyos esetekben van lehetőség ennél kisebb betűk készítésére is, de a nagyobb betűk látványosabbak és jobban is olvashatóak. Általában ez azt is jelenti, hogy minimum 40 cm szélességben érdemes gondolkoznod.

Ha ennél kisebb méretű neonra lenne szükséged keress minket telefonon vagy emailben és megbeszéljük 😊

Kérhetek bármilyen betűtípust vagy rajzot az egyedi LED Neon felirathoz?

Alapvetően igen. Szinte bármilyen grafikát vagy betűtípust meg tudunk valósítani LED neonból, azonban bizonyos betűtípusok és minták esetében kompromisszumokat kell kötni, mert a neon szalagok vastagsága 5,5 mm. Emiatt általában olyan betűtípusokat szoktunk javasolni, amelyeknél a betűk egyenlő vastagsággal rendelkeznek.

Ha olyan mintát vagy betűtípust szeretnél, ahol változik a betűk vastagsága, akkor az is megoldható viszont a gyártási költségek magasabbak lehetnek. Ha kérdésed van nyugodtan keress minket emailben vagy telefonon és segítünk megválaszolni a felmerülő kérdéseket.

El tudnak-e törni a LED neon táblák? Miből készülnek?

A LED neon termékeink alapvetően plexiből készülnek, amely rugalmas és nehezen törik. A felhasznált led neon szalagok kevés hőt termelnek, nem törékenyek, valamint energiatakarékosabb és erősebb, mint a hagyományos üveg neon megoldások.

Mi az élettartama a LED neonoknak?

A LED-fény élettartama legalább 30 000 óra. Ez 10 évnek felel meg, ha napi 10 órára kapcsolod be, ami körülbelül háromszor hosszabb élettartam, mint a hagyományos neon feliratok esetében. Ha probléma merül fel az 1 év garanciális időn belül, kijavítjuk vagy kicseréljük neked!

Karbantartást igényel?

Nem. A hagyományos neoncsöves megoldással szemben a LED neon nem igényel karbantartást. A LED neon és a hagyományos neon feliratok közötti különbségekről ide kattintva olvashatsz többet:

Hagyományos neon feliratok vagy LED neon?

Telepítés:

Milyen hálózat szükséges a LED neon üzemeltetéséhez?

Termékeink szabványos hálózati csatlakozóval rendelkeznek, magyarul: csak dug be a konnektorba és már világít is!

Mekkora a tápkábel hossza?

A neon dekorációhoz kapcsolódó átlátszó bevonattal borított vezeték hossza 2 méter, az ahhoz kapcsolódó tápkábel pedig további 1.5 méter az adaptertől a csatlakozó végéig számolva. A kábel teljes hossza összesen 3.5 méter.

Ez általában elegendő szokott lenni, de szükség esetén hosszabb kábelt is tudunk hozzá adni.

Használhatóak-e a LED neon feliratok kültéren?

Igen, kültéren is használható változatokat is készítünk rendezvényekhez, valamint szabadtéri használathoz. Ha kültéri megoldást szeretnél, kérjünk jelezd rendelésed leadásánál.

Mennyire biztonságosak a LED neon feliratok?

A LED neon táblák sokkal alacsonyabb feszültséggel működnek, mint a hagyományos neonok. Alacsony feszültsége miatt még hosszú üzemórák után sem keletkezik hő a külső felületen, ezért beltéri és otthoni használatra is teljesen biztonságos.

A neon feliratok otthoni használatáról ide kattintva tudhatsz meg többet: Neon dekor felirat otthonra

Szükségem van-e szakemberre a telepítéshez?

A LED neon feliratok telepítéséhez nincs szükség külön szakemberre. Alapvetően inkább belső használatra készítünk, így könnyen fel tudod te is függeszteni a faladra. A kisebb neonokat akár szögekkel vagy csavarokkal is felakaszthatod, a szélesebb és nagyobb méretű neonokat távtartókkal szereljük fel.

Rendelés:

Mennyibe kerül egy egyedi LED neon felirat?

Egyedi tervezésű LED neon tábláink ára szinte minden esetben eltérő. A táblák költsége elsősorban a grafika méretétől és a minta komplexitásától függ. A következő linkre kattintva tudsz ajánlatot kérni, kollégáink 1-2 órán belül válaszolnak: Árajánlatkérés

Mi a folyamat az egyedi megrendeléseknél?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mond el, hogy mire gondoltál. Megbeszéljük, hogy milyen formában tudjuk kivitelezni a kért feliratot vagy grafikát és árajánlatot is adunk. Amennyiben elfogadod az ajánlatot megkezdjük a gyártást.

Mennyi időt kell várnom egyedi megrendelés esetén?

Minden megrendelést a legnagyobb gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel kezelünk és gyártunk le. A közelmúltban tapasztalható rendkívül nagy kereslet miatt jelenleg van egy kis várólista – minden megrendelést érkezési sorrendben kezelünk, így a gyártási idő átlagosan 2-3 hét. Nem siettetjük a gyártást, mivel minden darabot a legmagasabb színvonalon szeretnénk elkészíteni.

Felár ellenében kérhető gyorsított gyártás is ennek részleteivel kapcsolatban hívj minket telefonon!

Mit takar a garancia?

1 éves garanciát vállalunk az összes neon feliratunkra. Ez a garancia azonban nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a helytelen telepítés vagy a használat során bekövetkezett fizikai károsodás következtében keletkezhetnek.

Magyarországon kívülre van-e szállítás?

Rendelhetsz az Európai Unió területén belül és kívül is, viszont ebben az esetben magasabb szállítási költséggel kell számolnod.