Neon felirat otthonra

Neon felirat otthonra? Egy-két évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, hogy valaki neon feliratokat helyezzen el otthonában. A hagyományos neon reklám törékenysége, hangos zümmögése, illetve a magas fogyasztása miatt nem ajánlatos beltéri használatra, nem is beszélve a higany és a neongáz kiszabadulásának veszélyéről.

Az új LED-es technológiának köszönhetően ma már ez is lehetséges. A LED neon felirat törésálló és nem forrósodik fel. A dekorációk beltéri és otthoni használatra is teljesen biztonságosak, ráadásul a fogyasztásuk is gazdaságosabb. A LED Neon dekorációk sem higanyt, sem üveget, sem neon gázt nem tartalmaznak, így akár a gyerekszobában is elhelyezhetjük. A LED-es neon abból a szempontból is praktikusabb, hogy könnyedén és egyszerűen telepíthető, így nincs szükség szakemberre a felhelyezéséhez.

Beltéri használatra a LED neon a tökéletes megoldás, hiszen úgy adja át a hagyományos üveg neon hangulatát, hogy kevésbé törékeny, biztonságos és te is könnyedén felszerelheted a falra vagy elhelyezheted a kiválasztott helyre.

Erről bővebben itt olvashatsz: Hagyományos neon reklám vagy LED Neon?

Otthonodat neon feliratokkal egyedi és sokféle módon díszítheted, a színvilág kiválasztásától kezdve az legapróbb részletek kialakításáig. A neon feliratok nagyszerűen mutatnak a nappaliban, a konyhában, vagy akár a hálószobában is, barátságosak és különleges hangulatot teremtenek az otthonodban.

A LED neon grafikák és feliratok kiváló dekorációs elemek, amelyek tetszőlegesen díszítik az általad kiválasztott helységet. Fokozd a hangulatot és dobd fel a legegyszerűbb szoba hangulatát is egy egyedi LED neon felirattal, és teremts hívogató légkört családod és barátaid számára. Válassz ízlésed szerint: legyen egy egyszerű vagy összetett szimbólum vagy akár kedvenc idézeted.

Neon felirat otthonra

Rendelj te is LED neon feliratot otthonra! Lépj kapcsolatba velünk és oszd meg elképzeléseidet! Lelkes csapatunk együtt fog veled működni abban, hogy akár legkülönlegesebb kéréseidet is teljesítsük.

Árajánlatkéréshez kattints az alábbi gombra!

(kollégáink 1-2 órán belül felveszik veled a kapcsolatot)